Системи

Майстри

Розклад

Про ІНРІУМ

Готуємося до Різдва: безкоштовні пригоди

Надходить Різдво (цьогоріч уже офіційно святкуємо 25 грудня, разом із усім світом!), тож команда ІНРІУМ нагадує про наші новорічно-різдвяні пригодки, які ви можете цілком безкоштовно використати для своїх тематичних сесій.

Пропоновані матеріали створені для 5 редакції “Підземель і драконів”, але ви можете використати сюжетні гачки та задум для адаптації під інші системи та сетинги.

Ніч перед Зимівством
Ця історія — це однограй на тему Різдва, збалансований для групи з п’ятьох персонажів 5 рівня. Цей сценарій має зле та нейтральне спрямування і задумувався як цілком окрема пригода; під час гри персонажі можуть отримати можливості, які здатні цілком зруйнувати більш тривалу кампанію. Для гри достатньо Базових правил (або ж правил із нашого україномовного довідника), події розгортаються у вільному світі середньовічного фентезі, у холодному північному регіоні.

Порятунок Різдва
Чудова пригода для знайомства родини та дітей зі світом рольвих ігор. Персонажі пригоди, як і ви, святкують Різдво, і їхня задача – врятувати свято й відчути справжній дух цієї пори. Пригода розрахована для 4-6 персонажів 1 рівня, пригодники – діти, тож усі ушкодження – нелетальні.

Ліч, який украв Різдво
Пригода адаптується для персонажів будь-якого рівня (коригування ви знайдете в тексті перед кожною сутичкою).

Набір різдвяних монстрів
Колекція різдвяних монстрів для 5е без прив’язки до пригоди чи сеттингу; включає 18 тематичних монстрів із Класом небезпеки від 1/4 до 20, в тому числі – три варіанти Санта Клауса (і навіть його дружину, пані Клаус). До колекції завбачливо додано архів із файлами .monster, щоб ви могли модифікувати монстрів за потреби та використати їх у GMbinder чи Homebrewery. Рекомендована ціна – $1,5, але ви можете вказати будь-яке число.

Усі запропоновані пригоди перекладені та поширюються зі згоди авторів. Пригоди не можна продавати чи використовувати з комерційною метою.


Опубліковано: